Archive for the ‘Opdrachten’ Category

Meyer Sound ISE Amsterdam

Posted: 14th februari 2020 by in Opdrachten
Reacties uitgeschakeld voor Meyer Sound ISE Amsterdam

In opdracht van Bazelmans AV It’s been a great two days so far at Integrated Systems Europe (ISE), which we kicked off a little early Monday, February 10 with our dealer and distributor meeting. Thank you to everyone in the extended Meyer Sound family who joined us Monday to see what is in store for 2020.

Corporate Event Vanderlande

Posted: 8th december 2019 by in Opdrachten
Reacties uitgeschakeld voor Corporate Event Vanderlande

In opdracht van Remote Rental heeft Triple A bijgedragen om deze hal van rigging en licht voorzien. Filmpje voor de sfeer:

Het Megapiratenfestijn

Posted: 17th november 2019 by in Opdrachten
Reacties uitgeschakeld voor Het Megapiratenfestijn

Jarenlang is Triple A een constante factor bij het MPF. In de loop der tijd doorgegroeid tot hoofd rigger en sinds een aantal jaar ook de vaste kleurmeester(lichtoperator). iov HVR Showequipment zie de Pagina van het Megapiratenfestijn voor een grote impressie.

Hockey Loverz

Posted: 17th november 2016 by in Opdrachten
Reacties uitgeschakeld voor Hockey Loverz

In Zoetermeer in en bij het Silverdome wordt ieder jaar Hockey Loverz gehouden. Hier is Triple A sinds een aantal jaar in opdracht van Remote Rental van de partij.

Beurs Het Centrop

Posted: 24th september 2016 by in Opdrachten
Reacties uitgeschakeld voor Beurs Het Centrop

De laatste edities is Triple A een constante factor omtrent de technische verzorging van de halfjaarlijkse beurs genaamd het Centrop. In opdracht van HVR Showequipment